mksqen
28
Сре, Фев
0 Нови / 7 дена

Промовиран прирачникот за истражувачко новинарство

Промовиран прирачникот за истражувачко новинарство

Типографија

Во рамките на проектот "Развој на еколошко истражувачко новинарство" е промовиран прирачникот за истражувачко новинарство. Прирачникот има за цел да придонесе кон подобрување на начинот на комуникација помеѓу граѓанските организации и јавноста.

Публикацијата е достапна во три верзии (македонска, англиска и албанска) и можете да ја симнете на следниве линкови:

МК Верзија

EN Version

AL Version

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.