mksqen

Паркови и зеленило соопшти дека ќе исече едно дрво

Паркови и зеленило соопшти дека ќе исече едно дрво

Типографија

Одделението „Дрвореди“ на Јавното претпријатие  „Паркови и зеленило“ ќе сече едно дрво на улицата Благоја Страчков број 6 во општина Центар.

  • Дрвото се сече поради предизвикана материјална штета врз станбен објект од кореновиот систем, по издадено решение за сечење од секторот за комунални работи на Град Скопје - соопштуваат од  ЈП „Паркови и зеленило“.

Акцијата за кастрење дрвја продолжува во општина Аеродром, на булеварите Јане Сандански и АСНОМ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје