Главно мени

Превземете ја Андроид апликацијата на Екологист.мк со клик на следниов линк или скенирајте го QR кодот:
  QR код за Андроид апликација на Екологист.мк
 
Насоки, како да ја користите апликацијата:
1. Пополнете ја формата;
2. Изберете ја фотографијата што сакате да ја испратите;
3. Kликнете (само еднаш) на копчето 'Испрати' и задолжително почекајте фотографијата да се испрати (брзината на испраќање зависи од големината на фотографијата која ја испраќате но и од брзината на вашата интернет врска), бидете трпеливи, почекајте да добиете порака дека успешно сте учествувале во натпреварот;
4. Тука Вашата работа е завршена, се останато е работа на тимот на Екологист.мк :).