mksqen

Акција за расчистување на диви депонии во Скопје

Акција за расчистување на диви депонии во Скопје

Типографија

Градот Скопје во тридневна вонредна акција ги расчистуваше дивите депонии, парковското зеленило, наносите на песок, земја и лисја,  сливниците и ги метеа улиците  во  општината Гази Баба.

Акцијата ја спроведоа екипи на јавните претпријатија на Градот и тоа „Комунална хигиена“, „Водовод и канализација“ и „Паркови и зеленило“.

Акцијата вчера и денеска се реализира во Чаир, а од 26 до 28 декември ќе се спроведе во Општина Центар.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје