mksqen

Празнично чистење на Водно од отпадоци

Празнично чистење на Водно од отпадоци

Типографија

Младите од различна етничка припадност уште еднаш го исчистија Средно Водно од отпадоци.

Организатор е движењето ЛЕАД, под мотото „В џеб, ако нема каде друго“. Проектот „В џеб, ако нема каде друго“ е поддржан од програмата Цивика Мобилитас.

Цивика Мобилитас е проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), кој го спроведуваат НИРАС од Данска, Македонскиот центар за меѓународна соработка и Шведскиот институт за јавна администрација. Проектот е поддржан и од Секторот за зачувување на животната средина на Град Скопје.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје