mksqen

На Водно поставени нови табли со пораката В џеб, ако нема каде друго

На Водно поставени нови табли со пораката В џеб, ако нема каде друго

Типографија

Се исчисти Водно од отпадоци и се поставија нови дрвени табли со пораката „В џеб, ако нема каде друго“.

Чистењето беше во рамки на продолжение на акцијата што ја организира Движењето ЛЕАД.

Таблите се поставуваа на Средно Водно и на пешачките патеки кои водат до ова место. Во акцијата учествуваа млади од различна етничка припадност.

Проектот „В ЏЕБ, ако нема каде друго!“ е поддржан од програмата Цивика Мобилитас.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје