mksqen

Уредување на речните корита на Брегалница и Осојница

Уредување на речните корита на Брегалница и Осојница

Типографија

Општина Виница реши да ги уредува коритата на реките Брегалница и Осојница во деловите што поминуваат низ општинската територија.

Советот донесе предлог-одлука за кофинансирање на рехабилитациски работи за штетите од поплавите во басенот на река Брегалница во висина од 1,06 милиони денари, како и за кофинансирање на изведба на градежни работи за уредување на коритото на река Осојница во висина од 550 илјади денари.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Македонија