mksqen

Сите настани

Проект Развој на Еколошко Истражувачко Новинарство - Настан бр 4

Во рамките на „Проектот Развој на еколошко истражувачко новинарство’, во Штип ќе се одржи четвртиот промотивен настан на кој ќе се случуваат следните активности.

  • 21 Февруари 2017 - 21 Февруари 2017
  • Штип
  • Плоштад

Промотивен настан - Развој на еколошко истражувачко новинарство

Делење на промотивен материјал на Градскиот плоштад во Струмица од 11-13 часот и гостување на Телеканал А1 - дебата во живо на тема Еколошко истражувачко новинарство

  • 31 Јануари 2017 - 31 Јануари 2017
  • Струмица
  • Плоштад Гоце Делчев

Кампања за промоција на еколошкото истражувачко новинарство

Проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“ ја започнува кампањата за промоција на еколошкото истражувачко новинарство со организација на промотивен настан во Битола, на 23.11.2016 година со почеток во 11.30 часот на плоштадот “Магнолија“.

  • 23 Ноември 2016 - 23 Ноември 2016
  • Битола
  • Плоштад Магнолија