mksqen
27
Чет, Јан
0 Нови / 7 дена

Собирање кабаст отпад во општината Гази Баба

Собирање кабаст отпад во општината Гази Баба

Типографија

Општината Гази Баба и јавното претпријатие „Комунална хигиена“ денеска и утре организираат акција за собирање кабаст отпад: мебел, опрема од бањи, бела техника, електронски апарати и други стари предмети со поголеми димензии.

Акцијата е наменета за граѓаните од урбаниот дел на општината. Службите на „Комунална хигиена“ отпадот ќе го собираат од пред нивните домови. Акцијата ќе биде спроведена од 7 до 11 часот, во текот на двата дена.

Денеска ќе бидат опфатени Автокоманда, Железара и Ќерамидница, а утре Маџари, Триангла, Хиподром и Ченто.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје