mksqen
20
Саб, Авг
0 Нови / 7 дена

Акција за расчистување на диви депонии во Скопје

Акција за расчистување на диви депонии во Скопје

Типографија

Градот Скопје во тридневна вонредна акција ги расчистуваше дивите депонии, парковското зеленило, наносите на песок, земја и лисја,  сливниците и ги метеа улиците  во  општината Гази Баба.

Акцијата ја спроведоа екипи на јавните претпријатија на Градот и тоа „Комунална хигиена“, „Водовод и канализација“ и „Паркови и зеленило“.

Акцијата вчера и денеска се реализира во Чаир, а од 26 до 28 декември ќе се спроведе во Општина Центар.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје