mksqen
27
Чет, Јан
0 Нови / 7 дена

Американец со трска уловил ајкула, па во раце ја вратил во водата

Американец со трска уловил ајкула, па во раце ја вратил во водата

Типографија

Маж од Соединетите американски држави поставил видео на интернет на кое враќа изнемоштена ајкула во водите кај градот Оушн сити.

Тој, како што објавил, ја фатил големата грабливка додека ловел риби, ја подигнал во рацете и ја вратил во морето. Ајкулата, според видео-записот, е жива, но не дава никаков отпор додека рибарот ја носи во рацете.

  • Откако ја фатив веднаш до плажата, морав прво да ја откачам јадицата за да може безбедно да отплива во морето. Ја фатив со трска и беше изнемоштена додека се борев со неа - напишал објавувачот.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Свет