mksqen
26
Сре, Јан
0 Нови / 7 дена

Зоолошката градина во Магдебург ги покажа младенчињата бел лав

Зоолошката градина во Магдебург ги покажа младенчињата бел лав

Типографија

Зоолошката градина во Магдебург ги покажа четирите младенчиња од редок вид на бел лав.

Младенчињата се родени на почетокот на оваа година.

Чуварите во Зоолошката градина постојано вршат здрвствени прегледи на мачките кои се редок вид.

Три од младенчињата сега тежат повеќе од шест килограми , а едно е нешто повеќе од 8 осум килограми.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Свет