mksqen
04
Саб, Дек
0 Нови / 7 дена

Само во Русија: рис за домашно милениче (видео)

Само во Русија: рис за домашно милениче (видео)

Типографија

Како и многу други луѓе во светот, едно московско семејство решило за домашно милениче да чува мачка. Но голема, дива мачка, евроазиски рис.

Рисот, со едноставно име Риско, живее во стан во Москва, во кој се движи слободно заедно со членовите на семејството и нивното дете. Александар, неговиот сопственик, го купил од фарма за крзно, и со тоа му го спасил животот. Ако не бил тој, Риско денес ќе бил шапка.

За среќа рисот завршил на безбедно и сега е атракција за целото соседство, особено кога рика навечер.


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Свет