mksqen
20
Саб, Авг
0 Нови / 7 дена

Изложба „Промисли - учи од природата“

Типографија

Во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ денеска ќе биде отворена интерактивната изложба „Промисли - учи од природата“.

„Промисли учи од природата“ е изложба за значењето на четирите елементи, вода, оган, земја и воздух, за човекот. Изложбата е наменета за ученици над 12 години кои учат германски јазик, но исто така и за сите кои се интересираат за животната средина.

На изложбата, која е во организација на Гете институтот од Скопје, како што вели организаторот, не се нудат едноставни пораки, туку таа поттикнува посетителите и натаму да се занимаваат со темата.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Пријавете се преку нашата бесплатна е-мејл претплата на услуги за да добивате известувања кога ќе има нови информации.

Најпопуларни вести во категорија Скопје