mksqen

Ѕид на срамот

Оценете ја содржината
(2 гласови)

Загадена река во центарот на градот Куманово. Отпадоци, отпадоци и само отпадоци. Иако кејот е преубав, реката е загадена. Би било убаво да имаме чиста река.