mksqen
27
Сре, Окт
0 Нови / 7 дена

Проект Развој на Еколошко Истражувачко Новинарство - Настан бр.4

Проект Развој на Еколошко Истражувачко Новинарство - Настан бр 4

Во рамките на „Проектот Развој на еколошко истражувачко новинарство’, во Штип ќе се одржи четвртиот промотивен настан на кој ќе се случуваат следните активности.

  • 10:30-13:00ч. Делење на информативни флаери на градскиот плоштад
  • 13:00-15:00ч. Посета на универзитетот Гоце Делчев
  • 16:00-17:00ч. Тв дебата Дебатна емисија во живо на тема Еколошко истражувачко новинарство на локалниот ТВ медиум, ТВ Стар

Најпопуларни вести во категорија Скопје

Најпопуларни вести во категорија Македонија

Најпопуларни вести во категорија Балкан

Најпопуларни вести во категорија Свет